Over Sentir

Marion van den Boogaard (1960) werkt als psycholoog, gecertificeerd focustrainer/coördinator, relatietherapeut en coach in haar zelfstandige praktijk: Sentir Focuspraktijk. Sentir is als opleidingsinstituut erkend door het CRKBO.

Marion is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA), het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) , de stichting Emotionally Focused Therapy (St. EFT) en van The Focusing Institute (TFI).

In het verleden werkte ze onder andere als psycholoog bij een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg en in een groepspraktijk van eerstelijns psychologen. Tijdens dit werk volgde ze de opleiding tot focusbegeleider en focustrainer. Als certificerend coördinator is zij momenteel verbonden aan The Focusing Institute in New York.

Marion is gespecialiseerd in focussen en begeleiding (psychologische begeleiding en coaching) gericht op persoonlijke effectiviteit.

Momenteel verzorgt ze de basisopleiding voor professionals: ‘Focussen voor professionele begeleiders’ en de vervolgopleidingen tot gecertificeerd Focusbegeleider en gecertificeerd Focustrainer.

Daarnaast geeft zij focussessies, individuele coachingstrajecten, kortdurende trajecten psychologische begeleiding, relatietherapie EFT, workshops en cursussen.
Deze vinden voornamelijk binnen de praktijk plaats, behalve de workshops.

De cursussen en workshops worden georganiseerd in eigen beheer, maar ook in opdracht op maat.

Inlichtingen: